Spécialités du chef / Chef’s special

** Paneer tikka masala          14,00

Cubes de fromage indien ( fait à la maison) grillé , mariné, et dans une sauce curry. Servi avec un bol de riz et garniture avec légumes sautés. Naan à la coriandre.

Roasted and marinated homemade indian cheese cubes, in  the  creamy curry sauce. served with a bowl of rice, garnished with sauteed vegetables, and coriander naan.

** Steak veggie à l’indienne  /   Indian vegetables steak        14,50

Steak de légumes servi avec un   » Thali Bhojan » (thali bhojan – naan , riz, corail, raita, et aloo gobee)

Vegetables mix with chickpeas flour and served with a » Thali Bhojan »  ( Bhojan –  naan, rice, dhal, raita, aloo gobee)

** Masala dosa    12,00

  «  Le Masala dosas » sont 2 galettesn  ou crêpes, à base de  farine de lentilles noirs et farine de riz.  Roulées  et garnies d’un   mélange  de pommes de terre cuisinées avec des oignons et des feuilles de curry.

“Masala dosas”  are 2 crepes ( pancakes) made  from rice batter and  black lentils (Urad dhal).  Dosas are delicacy made by stuffing a dosa with    lightly cooked filling of potatoes,  fried onion and curry leaves.  Wrapped  around an onions and potatoes.

** Poulet  Masala  dosa /  Chicken Masala dosa               13,50

** Chops Légumes   9,50

Assortiments de légumes cuit à la vapeur mélangés avec  une  sauce sucrée. Servis avec un bol  de riz.

Assortment of vegetables cooked in the steamer and  mix with sweet sauce.  served a blow of rice basmati.